БИОСЕТ ООД

Започна дейността си през 1994 година и за изминалите 25 години се превърна в най-разпознаваемата и купувана марка на българския пазар за подправки, десертни нишестета и продукти за домашното сладкарство.

Продуктите ни се възприемат от потребителите като еталон за традиционно качество и вкус. Нашата цел, над която работим ежедневно, е да предлагаме разнообразие от хранителни продукти с голямо приложение в кухнята, при спазване на отличен баланс между качество и цена.

БИОСЕТ ООД е единственият производител на подправки в България, едновременно носител на два златни медала от Международния пловдивски панаир, на грамота от Федерацията на потребителите и на най-високия сертификат за безопасност на храните – висше ниво на IFS (Международен стандарт за храните).

Производствените ни бази са с обща площ от 25 000 кв.м. ,оборудвани са с модерни машини за преработка на суровините и с най-съвременните пакетажни линии, които осигуряват постоянно качество на произвежданата продукция, а собствената ни дистрибуторска мрежа е гаранция за надежден и свеж сервиз.

Марките, под които присъстват нашите продукти на пазара, са BIOSET quality, Златна нива, БиоДиета, MioCorn, но и под много частни марки, за които ни се довериха международни и регионални партньори.

Гордеем се и като доставчик на водещите месопреработвателни, консервни и сладкарски предприятия и HoReCa канала. Освен за българския пазар, произвеждаме и изнасяме продукция за над 12 чуждестранни държави, разположени в Европа, САЩ,Африка и Азия.

Нашият главен приоритет е високото качество на продуктите ни и благодарение на ежедневната ангажираност на работещите във фирмата и иновативното мислене на ръководния персонал, сме уверени,че